Maak kennis met Infrafocus tijdens de Dag van de Openbare Ruimte

Geplaatst op maandag september 11, 2017

Is het voor u als beheerder een uitdaging om, onder druk van het budget, het kwaliteitsniveau van de infrastructuur compleet in beeld te brengen en te waarborgen? Infrafocus biedt de oplossing. Dit nieuwe bedrijf combineert laser, grondradar en hoge resolutie beelden in een uniek systeem en kan hierbij steunen op jarenlange ervaring.

Infrafocus richt zich op wegen, kunstwerken, bodem en ondergrond en kan deze op innovatieve wijze in beeld brengen. Met behulp van hoge resolutie beelden, laser en grondradar wordt de ruimtelijke omgeving gescand en informatie verzameld. Op basis van de verzamelde gegevens worden adviezen opgesteld op het gebied van bodem, ondergrond en infrastructuur. Deze gegevens kunnen tevens worden gebruikt in assetmanagement en/of bodeminformatiesystemen.

See beyond 360
Het inwinnen van data gebeurt niet destructief in één werkgang. Dit kan met een snelheid waarmee het normale verkeer wordt bijgehouden zonder aanvullende verkeersmaatregelen. Risicogestuurd beheer en onderhoud wordt hiermee een stuk eenvoudiger, efficiënter én veiliger! Daarnaast is de verkregen data zo uitgebreid en gedetailleerd dat dit een zeer compleet beeld geeft van de staat van uw areaal: see beyond 360. In bodem en ondergrond kunnen ten behoeve van onderzoek diverse aspecten worden onderzocht zoals; laagovergangen, kabels en leidingen, dempingen, boomwortels, obstakels en holle ruimten.

Meer weten over Infrafocus?
Ook benieuwd naar de mogelijkheden die Infrafocus voor u biedt? Bezoek onze stand tijdens de Dag van de Openbare Ruimte op 27 en 28 september 2017, standnr. 2.2.17.

Registreer voor gratis toegang

Kom in contact
Landjuweel 14 - 3905 PG Veenendaal Telefoon: +31 - (0)546 67 89 86
Stuur e-mail